Знайомимося із новітніми технологіями в галузі АПК

7 червня 2018, 9:09
НУБіП України

              З 4 червня розпочалися навчальні практики для студентів першого курсу економічного факультету на кафедрі зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика. Метою даних навчань є набуття студентами практичних навичок щодо зберігання, переробки продукції рослинництва та ознайомлення із сучасними технологіями у цій галузі.  

           Для ознайомлення із новітніми розробками та технологіями при зберіганні і переробці зерна та плодоовочевої сировини,  студенти першого курсу економічного факультету спеціальності «Фінанси і кредит» відвідали міжнародну виставку «АГРО-2018», яка традиційно проходить в м. Києві на початку червня. Це найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі на якій представлені новинки в усіх сферах АПК України.

          В результаті відвідування виставки студенти мали змогу ознайомитися із новітніми зразками техніки для післязбиральної доробки, зберігання, переробки зерна та познайомилися із передовими українськими та міжнародними компаніями, які їх розробляють та впроваджують у виробництво. Таке знайомство не пройде даром і майбутні фахівці стануть високопрофесійними спеціалістами агропромислового комплексу.

Доцент, Сергій Гунько.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook