«Смачна і запашна» міжнародна виробнича практика студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

6 червня 2018 року

 

     Згідно Положення про проведення міжнародного практичного навчання найкращі студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК пройшовши співбесіду з організацією-партнером НУБіП України Karls market Rövershagen були направлені на виробничу практику до Німеччини. Основною вимогою було  знання мови та технологічних процесів по виробництву харчових продуктів.

 

     Мережа «Beckeray» — це продовження традиції приватних пекарень, що забезпечували хлібом жителів довколишніх вулиць. Сама назва формату "бекерай" з німецького означає пекарня.

     У одній із таких пекарень працюють і наші студенти, які випікають хліб, булочки, печиво та смачні тістечка прямо на очах відвідувачів і продають гарячим — прямо з печі. На відміну від звичайних магазинів, де хліб, як правило, нічний або вчорашній, продукт бекерай завжди свіжий.

     Не обійшлося і без солодощів та шоколаду. З холодильника звільнені з форм шоколадні плитки системою транспортерів подаються на упаковку, де потім дівчата Кристина Прилипко і Людмила Дубова швидким загортанням «наряджають» шоколадки у блискучу фольгу або в прозору плівку з логотипом підприємства. Щоб шоколад зберіг свої чудові якості, його тримають в умовах особливого мікроклімату, створюваного промисловими кондиціонерами.

     Завдяки розвитку міжнародної діяльності в НУБіП України, студенти мають можливість здобувати  теоретичні знання,  практичні навики, що надає можливість багатосторонньо розвиватись, підвищувати свій професійний рівень та знання іноземних мов.

Наталія Голембовська,

доцент кафедри технології м'ясних, рибних

та морепродуктів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook