Навчання щодо безпечності продуктів харчування від викладачів штату Пенсільванія (США)

4 червня 2018, 9:48
НУБіП України

  4 червня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України у співпраці з Університетом штату Пенсильванія (США) розпочалися двомісячні курси з безпеки харчової продукції для студентів і викладачів.


Успішно пройшли вступну співбесіду та зараховані на курс молоді вчені кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька, докторант Кучерук Марія та магістранти Плагун Анна і Юрченко Євгенія.


Зміст курсу є унікальним, а його розробник доктор Кетерін Каттер – одна з найвідоміших фахівців в цій галузі в США та світі.

   

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook