Профорієнтаційні заходи кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту у Ірпінському економічному коледжі

30 травня 2018 року

Вже зовсім скоро відлунають останні дзвоники у школах, будуть здані останні іспити та відбудуться випускні вечори у всіх навчальних закладах країни, а сьогоднішні учні стануть випускниками, яким доведеться приймати найважливіше рішення у житті – ким бути, яку професію, а значить і майбутнє, обрати.

З метою допомогти молоді у цьому виборі, познайомити з можливостями, які відкриваються для студентів НУБіП України, та перспективами навчання на факультеті аграрного менеджменту доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Лобунець відвідала Ірпінський економічний коледж.

На зустріч були запрошені випускники – майже молодші спеціалісти економічних спеціальностей «Товарознавство і комерційна діяльність», «Фінанси і кредит» та «Маркетингова діяльність».

Учні познайомилися зі структурою факультету та його матеріально-технічним забезпеченням, особливостями проведення навчального процесу та основними дисциплінами, перевагами студентського життя та можливостями подальшого працевлаштування.

Особливу цікавість запрошені виявили до міжнародної діяльності факультету та можливості участі у міжнародних проектах, навчаннях, стажуваннях та практиках. Хлопців хвилювали питання військової підготовки та спорту.

Тут доповідач згадала про спортсменів-випускників Ірпінського економічного коледжу Шахова Олександра, Халімана Івана, Полєжаєва Олега, які продовжили навчання та спортивну кар’єру у стінах нашого університету.

На завершення Тетяна Лобунець поділилася інформацією щодо вступної компанії 2018 року, повідомила про терміни подачі документів та особливості складання фахового вступного випробування, надала присутнім контакти приймальної комісії та запросила присутніх на навчання на факультет аграрного менеджменту.

Тетяна Лобунець


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook