СТУДЕНТ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК – ПРИЗЕРИ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «МЕТРОЛОГІЯ, СТАНДАРТИЗАЦІЯ ТА СЕРТИФІКАЦІЯ»

29 травня 2018 року
м. Львів, НУ "Львівська політехніка"

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1572 від 06.12.17 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017/2018 навчальному році», Національний університет «Львівська політехніка» вже всьоме проводив другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки «Метрологія, стандартизація та сертифікація» для вищих закладів освіти України. До участі були запрошені переможці першого етапу. Олімпіада була проведена в славетному місті Львові.

В розрізі представників університетів в олімпіаді взяли участь 74 студенти із 17 ВОЗ України, в основному технічного та технологічного спрямування.

Від НУБіП України в олімпіаді брали участь два студенти кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» Віталій Шилюк та Олена Генчевська.

Під час виконання завдань студентам пропонувалось дати відповіді на 20 тестових питань та розв’язати п’ять задач. Завдання, були складними, але цікавими.

 

Наші студенти показали достойний високий рівень знань та практичних навичок і, як результат, Віталій Шилюк виборов ІІІ індивідуальне місце. Слід зазначити, що серед переможців були представники провідних технічні та технологічні ВОЗів України: Одеської державної академії технічного регулювання та якості, НУ «Львівська політехніка», Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Херсонського технологічного університету. Тому особливо приємно, що серед переможців відзначився і НУБіП України.

 

Після виснажливих конкурсних завдань учасники та супроводжуючі викладачі мали можливість помилуватись красою славетного міста, відвідати Львівський національний театр опери та балету ім. С. Крушельницької, Олеський замок.

Вітаємо призера і учасників та бажаємо подальших успіхів в обраній спеціальності!

 

Юлія Слива

доцент кафедри стандартизації

та сертифікації с.-г. продукції

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook