Лекція студентам 1-го курсу спеціалізації Економічна кібернетика запрошеним викладачем к.е.н., доц. Жадлун З.О.

21 травня 2018, 15:37

   Цікава лекція на тему: Управління була прочитана студентам 1-го курсу спеціалізації "економічна кібернетика" запрошеним викладачем к.е.н., доц. З.О. Жадлун. Вона проакцентувала увагу на тому, що основою управління є процес прийняття рішень. Оскільки обєктом управління можна розглядати окремий технологічний процес, то навела приклад реально існуючої системи (технологічний процес) та розв'язали разом із студентами прикладну задачу.

    Лекція була насичена цікави історичними моментами розвитку спеціальності "економічна кібернетика" та напрямів моделювання, а також розповіла про досягнення сина, колишнього студента факультету інфомаційних технологій спеціальності "економічна кібернетика" А. Жадлун, що було яскравим прикладом досягнення успішної кар'єри студентами факультету інформаційних технологій. Зазначила, що знання з економічної кібернетики є важливою складовою фахової освіти сучасного економіста, менеджера, IT–менеджера, аналітика у сфері комп’ютерних комунікацій тощо. Лекція була прочитана на високому науковому, навчально-методичному рівні.

   Дякуємо запрошеному викладачу к.е.н., доц. З.О. Жадлун за прочитану лекцію, наведені практичні ситуації, що допомогло усвідомити студентами значення кібернетичних принципів для задач управління та прийняття рішень, дослідження складних економічних процесів та розв'язання слабоструктуризованих проблем соціально-економічних систем.

Попрозман Наталія Василівна,
доктор економічних наук,
професор кафедри інформаційних
і дистанційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook