120-річчя НУБіП. Нагороди і відзнаки – співробітникам факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК!

24 травня 2018 року

      24 травня 2018 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося урочисте зібрання, на якому ректор Станіслав Ніколаєнко, голова наглядової ради Микола Томенко, заступник міністра аграрної політики і продовольства Олена Ковальова, ректор Поморської академії в Слупську Збігнєв Осадовськи, керівник Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Олександр Співаковський вручили нагороди і відзнаки співробітникам університету з нагоди 120-річниці НУБіП.

      Декану факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Ларисі Баль-Прилипко Ректор університету вручив орден «Княгині Ольги» ІІІ ступеня

       Грамотою Верховної Ради України нагороджений завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Юрій Сухенко.

      За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність та з нагоди 120-річчя університету грамотою Міністерства освіти і науки України нагороджена доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Наталія Слободянюк.

     За сумлінну багаторічну працю, вагомі досягнення у професійній діяльності, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди 120-річчя університету ПОДЯКОЮ Голосіївської районної в м. Києві державної адміністрації нагороджений завідувач лабораторії кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Олександр Андрощук.

Вітаємо переможців, бажаємо нових вагомих перемог!

Наталія Голембовська,

доцент кафедри технології мясних, рибних

та морепродуктів

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook