Гурток «Маркетинг» - переможець на VII Фестивалі студентської науки

21 травня 2018 року

18 травня о 10.00 в залі засідань ректорату за головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося урочисте нагородження переможців та призерів VII Фестивалю студентської науки, присвячений 120-річчю НУБіП України та щорічно відбувається в рамках святкування Дня науки. Гуртки-переможці від кожного структурного підрозділу активно боролися за перемогу на у II етапі Фестивалю.

Так, 15 травня у межах тижня науки в університеті було розпочато фінальний етап VII Фестивалю студентської науки. Урочисте відкриття фестивалю відбулося з гарних та надихаючих слів першого проректора Ігоря Ібатулліна, який привітав переможців I етапу та побажав успіху учасникам II етапу.

 
   
Студентські наукові гуртки оцінювало вимогливе журі, до якого входили перший проректор Ігор Ібатуллін, начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко, голова спілки молодих вчених молодих вчених Марина Галат, голова Ради аспірантів Анна Якимовська, голова Студентського наукового клубу Тімур Мірзоєв, а також голови Рад молодих вчених структурних підрозділів Університету.
 
 
Факультет аграрного менеджменту у фіналі «Фестивалю студентської науки-2018» представляв науковий студентський гурток «Маркетинг», який конкурував з іншими 22 гуртками базового закладу та регіональних підрозділів.
Науковий гурток представляли студенти 3 курсу Ірина Янкова та Вікторія Чехівська (науковий керівник к.е.н., доцент Олена Четверик). Доповідачі ознайомили журі та всіх присутніх з основними досягненнями та розробленими проектами протягом 2017-2018 навчального року. А ділитися було чим!!! Завершаючи навчальний рік був багатим на події та студентські досягнення.
 
У результаті запеклої боротьби, оцінювання відповідей на питання вельмишановного журі та присутніх, студентський науковий гурток «Маркетинг», святкуючи свій десятирічний ювілей, четвертий рік поспіль отримав диплом I ступеня у фіналі VII Фестивалю студентської науки.  

     
     Щиро вітаємо доповідачів, студентів та всіх небайдужих до діяльності гуртка з перемогою!
Бажаємо натхнення та наполегливості студентам у науковому пізнанні та щиро дякуємо доповідачам за яскраве та достойне представлення та студентам-маркетологам за підтримку під час виступу!!!
 
Ярослава Ларіна
завідувач кафедри маркетинку та міжнародної торгівлі
Олена Четверик
доцент кафедри маркетинку та міжнародної торгівлі

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook