Профорієнтація в дії!

22 травня 2018, 15:14

18 травня 2018 р., колектив кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства в рамках профорієнтаційної роботи відвідав загальноосвітню школу I-III ступенів Бориспільської районної ради в с. Велика Олександрівка. 

Сам захід був розділений на дві частини, перша складавсь з ознайомчої лекції, де учням наводилися приклади помилок при виборі професії на майбутнє та юридичної гри, яка була підготовлена доцентом кафедри Кідаловим Сергієм.

 

Отже, зі вступного слова розпочав свою доповідь завідувач кафедри, проф., Ладиченко Віктор Валерійович, який презентував юридичний факультет НУБіП України та розповів абітурієнтам, які можливості та перспективи можна отримати від навчання. 

Водночас, учні школи мали змогу протиставити «за чи проти» при виборі своєї майбутньої професії та на кінець спробувати себе в ролі юристів з різних життєвих питань.

 

Зокрема, після зустрічі з учнями школи, між Національний університетом біоресурсів і природокористування України та загальноосвітню школу I-III ступенів Бориспільської районної ради в с. Велика Олександрівка, був підписаний договір про співпрацю. 

Взагалі захід пройшов дуже інтересно, учні були в захваті та багато з них вже не задумуючись визначилися, що юрист це дійсно та професія, яка їм потрібна в майбутньому.  

Доцент кафедри

міжнародного права та

порівняльного правознавства

Сергій Кідалов

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook