Провідний науковий співробітник Катерина Шаванова відвідала Білоцерківський національний аграрний університет з нагоди святкування Дня науки

16 травня 2018, 22:28
Білоцерківський національний аграрний університет

Цими днями наукова спільнота приєднується до святкування Дня науки, яке традиційно відзначається в третю суботу травня. Різноманітні заходи відбуваються по всій країні. 

 

 

Зокрема, давні партнери нашого університету - Білоцерківський національний аграрний університет - вперше провели у своїх стінах із 16 по 18 травня масштабний захід – «Фестивалі науки» і поклали початок створенню чудової традиції в БНАУ. Протягом 3 днів в університеті сконцентрувалась велика кількість науковців, відомих дослідників, представників державних і регіональних установ, які охоче взяли участь у дискусіях, круглих столах, лекціях.

 

 

Корисним й інформативними було спілкування молодих вчених з різних університетів України. В окремих секціях були заслухані доповіді науковців про можливості інформаційних баз в аграрній сфері, використання сучасних інформаційних ресурсів у наукових дослідженнях та про розвиток аграрної науки та бізнесу. 

До заходу долучилися і представники нашого університету. Провідний науковий співробітник Катерина Шаванова зробила доповідь «Можливості молодих вчених у підготовці та реалізації міжнародних та вітчизняних грантів», де поділилася власним досвідом, що викликало​ жваве обговорення та обмін думками.

 

 

Подібні заходи є надзвичайно корисними для обміну досвідом між колегами та дозволяють встановити нові професійні зв’язки, сприяють кооперації. 

 

Ігор Гудков,

завідувач кафедри радіобіології та радіоекології 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook