Наукові гуртки «Маркетинг», «Динаміка машин» і «Обгрунтування методів діагностування і прогнозування технічного стану машин» – переможці Фестивалю студентської науки – 2018

18 травня 2018 року

     Завершився VІІ Фестиваль студентської науки – 2018. Він вже всьоме визначив кращих з 228 студентських наукових гуртків, які сьогодні діють у НУБіП. Цього року боротьба за призові місця була досить напруженою, адже до фіналу пройшло 16 команд з базового закладу і 7 – з регіональних підрозділів. Це дуже гарний результат.

     Успішність цьогорічного фестивалю відзначив ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який наголосив на необхідності кардинальної зміни ставлення і держави, і власне кожного з нас до дослідництва. І навів притчу про таланти: коли господар залишив господарство, то роздав трьом своїм робітникам таланти. Першому – п’ять, другому – три, третьому – один. А коли повернувся, то побачив, що перший приростив ще п’ять, другий – три, а третій – закопав свій єдиний талант в землю. Ми і сьогодні бачимо, як кращі студенти в університеті прирощують свої таланти щодня. Саме такі зібралися на цьогорічному Фестивалі студентської науки.

 

     А тепер про переможців. Дипломами за 1-ше місце нагороджені гуртки «Маркетинг» кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі (факультет аграрного менеджменту), «Динаміка машин» кафедри конструювання машин і обладнання (факультет конструювання та дизайну) і «Обгрунтування методів діагностування і прогнозування технічного стану машин» кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту (механіко-технологічний факультет).
     2-ге місце розділили гуртківці «Таксатора» кафедри лісової таксації та лісовпорядкування (ННІ лісового і садово-паркового господарства), «Рибництва» кафедри аквакультури (факультет тваринництва та водних біоресурсів) і «Консультанту» (Рівненський коледж).
     На 3-й сходинці опинилися гуртки «Актуальні проблеми стандартизації та управління якістю та безпечністю продукції та виробництва в АПК» кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції (факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК), «Агробіотехнологія» кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології) і «Брокер» кафедри біржової діяльності і торгівлі (економічний факультет).

     У номінації «Майбутнє української науки» відзначені «Споживач» (Ірпінський економічний коледж), «Web програмування» (Бережанський агротехнічний інститут), «Комп'ютерна графіка» (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження), «Юний дослідник» (Ніжинський агротехнічний інститут) і гурток епізоотології та інфекційних хвороб (факультет ветеринарної медицини).

     Ще у одній номінації «Фаворит VII «Фестивалю студентської науки – 2018» – нагороджені «Сучасний економіст» (Ніжинський агротехнічний інститут), «Соціальний практик» (гуманітарно-педагогічний факультет), «Картографічне моделювання проблем природокористування» (факультет землевпорядкування).

     І на завершення перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив: всіх переможців і призерів ми розглядаємо як дуже перспективних кандидатів на вступ до аспірантури.

Ірина Білоус


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook