Проведено відкриту лекцію доцентом кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Р. О. Слободян

15 травня 2018, 15:10

На кафедрі паразитології та тропічної ветеринарії 26 квітня 2018 року, кандидатом ветеринарних наук, доцентом Раїсою Олександрівною Слободян було проведено відкриту лекцію, згідно розкладу, для студентів 2 курсу скорочено терміну ОС «Бакалавр» на тему: «Спіруратози водоплавної птиці і тварин».

На лекції були присутні вільні від занять науково-педагогічні працівники і співробітники кафедри паразитології та тропічної ветеринарії – професор М. П. Прус, доцент О. В. Семенко, доцент І. Ю. Пашкевич, зав. лаб. І. А. Береговець, лікар-ординатор О. В. Філіпенко, ст. лаб. А. Г. Овчіннікова та колеги з інших кафедр.

Лекція розпочалася із вшанування хвилиною мовчання всіх героїв-ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції, які працею і неймовірними зусиллями зупинили катастрофу у 1986 році, і тим самим, віддали життя за майбутнє України.

Лекцію було проведено на високому інтелектуальному рівні. Матеріал лекції викладено згідно плану, був структурованим, містив різноманітні відео, кольорові та графічні рисунки. Доцент Р. О. Слободян доступно пояснювала матеріал, спілкуючись зі студентами. На завершенні лекції студенти задали запитання лектору і отримали на них відповіді.

Доцент кафедри паразитології

та тропічної ветеринарії І. Ю. Пашкевич

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook