На економічному факультеті провели нараду щодо впровадження системи діяльності студентського самоврядування, проживання у гуртожитку, підготовку до 120-річчя НУБіП України

11 травня 2018 року

     10 травня на економічному факультеті відбулась зустріч декана, заступників декана, завідувача гуртожитку № 10, студентською організацією та самоврядуванням зі студентами факультету. Запрошеним гостем був директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський.

     На зустрічі декан факультету Анатолій Діброва навів результати анкетування студентів економічного факультету. Акцентував увагу на дотриманні навчальної дисципліни, підготовці студентів до літньої екзаменаційної сесії. Також навівши результати розподілу додаткових балів студентам за результатами зимової екзаменаційної сесії, декан проаналізував активність студентів в житті факультету та університету в розрізі курсів.
      Очільник економічного факультету окремо зупинився на підготовці до святкування 120-річного ювілею університету. Коротко зупинився на заходи, які планують провести підчас святкування 120-річниці НУБіП, закликав долучатися та активно приймати участь.

     Геннадій Ржевський у своєму звернені до студентства акцентував увагу на культурі поведінки студентів, у важливості дбайливого ставлення до майна в гуртожитках, дотримання правил проживання, особливо санітарного стану кімнат «.. хто як не ми самі підтримуватимемо чистоту та порядок у себе в дома..». Також запросив приймати активну участь в культурно-виховних заходах, та запропонував свою підтримку в організації їх проведення.

     Заступник декана з організаційної роботи Андрій Музиченко нагадав про терміни подання заяв на поселення на 2018/19 навчальний рік, умови проживання, поселення та виселення з гуртожитку.

 

     Від студентської організації виступила Катерина Дювенжі, яка більш детально зупинилась на заходах присвячених Дню Університету та ролі студентства у відзначені ювілею. Запросила колег долучатись до грандіозного флеш мобу 22 травня на стадіоні.

     В кінці зустрічі був продемонстрований відеоролик про факультет, який був сприйнятий студентством дуже позитивно. Збори пройшли у невимушеній обстановці, була жива дискусія, де студенти ділилися своїми думками із керівництвом факультету та гуртожитків.

Віталій Нагорний,

заступник декана економічного факультету
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook