Залучаємо аграрні коледжі до профорієнтаційної роботи

29 березня 2018 року
Каховський Державний агротехнічний коледж

29 березня 2018 року доцент кафедри гідробіології та іхтіології Дудник С.В. і аспірант кафедри Леуський М.В. відвідали Херсонський Державний агротехнічний коледж з метою залучення до навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України його випускників.

За активного сприяння керівництва коледжа в особі директора Мащенка Володимира Филимоновича і заступника директора з виховної роботи Чайки Лариси Анатоліївни було організовано зустріч зі всіма цьогорічними випускниками коледжу. Викладачі університету донесли до них інформацію про перспективи навчання в університеті загалом і на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, зокрема; умови вступу до університету і на факультет, напрями підготовки фахівців та  освітні програми факультету. Звернули увагу слухачів і на можливість всебічного розвитку особистості за вступу на наш факультет із долученням студентів до культурної, просвітницької та громадської роботи. Вказали на перспективи стажування під час навчання та працевлаштування після закінчення навчання. Надали інформацію про умови проживання у гуртожитку.

У процесі проведення бесіди з випускниками коледжу було здійснено анкетування слухачів на предмет зацікавленості їх у вступі у наш університет. За результатами аналізу отриманих анкет 20 із 48 слухачів виявили бажання вступати до Національного університету біоресурсів і природокористування України. Вони володіли вже інформацією про наш вуз загалом, оскільки у Херсонському державному агротехнічному коледжі розпочинав свою педагогічну діяльність ректор НУБіП України С.М.Ніколаєнко і керівництво коледжу регулярно доносить до студенства інформацію про видатних колег та їх сучасну сферу діяльності.

Висловлюємо велику вдячність керівництву коледжу за сприяння профорієнтаційній роботі та за теплий прийом.

Доцент Дудник С.В.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook