СТУДЕНТ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ПРИЗЕР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

2 травня 2018 року
м. Київ, вул. Володимирська 68

На базі  Національного університету харчових технологій відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології», участь у якому прийняв студент факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Ігор Прасол (науковий керівник – доцент кафедри технології м´ясних, рибних та морепродуктівНаталія Голембовська).

Другий тур Конкурсу проводився у два етапи: 1 етап - заочний (рецензування робіт); 2 етап - очний у формі науково-практичної конференції (захист робіт претендентами на перемогу).

  

На конкурс було подано роботи з 26 закладів вищої освіти України. За результатами рецензування сформовано рейтинговий список робіт та список запрошених до участі в науково-практичній конференції у кількості 29 осіб.

Слід зазначити, що Ігор наполегливо та старанно навчався на першому курсі магістратури, а високий рівень своїх знать, умінь і навичок уже не вперше підтверджує участю, перемогами і нагородами в конкурсах.

Цього разу його наукова робота "Використання нетрадиційної сировини у технології рибних котлет" була відзначена дипломом ІІ ступеня.

   

Також за професіоналізм, плідну працю та підготовку переможця подяку отримала науковий керівник Наталія Голембовська.

Дуже приємно, що цього року до складу Галузевої конкурсної комісії був запрошений доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Володимир Василів, який відзначив високий рівень організації та проведення підсумкової конференції, а також широку тематику представлених робіт.

  

Слід відзначити, що організатори конкурсу подбали про цінні подарунки для призерів  та учасників підсумкової конференції.

Вітаємо переможця, бажаємо нових вагомих перемог!

 

Наталія Слободянюк,

доцент кафедри технології м‘ясних,

 рибних та морепродуктів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook