Випускник магістратури механіко-технологічного факультету отримав диплом І ступеня на конкурсі студентських наукових робіт

30 квітня 2018, 9:31
м. Харків

 25-26 квітня на базі Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка відбувся семінар “Сучасне інноваційне технічне обладнання тваринницьких ферм і методики викладання дисциплін” для завідувачів кафедр (провідних викладачів) з технічного забезпечення тваринницької галузі. Захід відбувся за підтримки міністерства освіти і науки України та державної установи «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта».

 В семінарі прийняли участь представники Департаменту агропромислового розвитку ХОДА, ВНЗ, науково-дослідні установи та провідні фірми-виробники сучасного технологічного обладнання для тваринництва.

У рамках семінару відбувся всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт (випускних робіт) магістрів “Інноваційні розробки з технічного оснащення процесів тваринництва”.

Диплом першого ступеня отримав випускник магістратури механіко-технологічного факультету НУБіП України Мандзюк Михайло Юрійович  (спеціальність 208 «Агроінженерія», магістерська програма «Технології і техніка  у тваринництві»). Робота на тему «Обґрунтування комплекту машин для молочно-товарної ферми з дослідженням пристрою для переддоїльної обробки вимені на автоматизованих доїльних установках» присвячена впровадженню роботизованих систем у господарствах, що спеціалізуються на виробництві молока. Робота виконана під керівництвом к.т.н, доцента кафедри механізації тваринництва Потапової С.Є.

  


Завідувач кафедри механізації тваринництва

к.т.н., доцент Хмельовський В.С.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook