Студентка першого курсу спеціальності 231 Соціальна робота Аліна Миколаївна Левченко перемогла в другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

25 квітня 2018 року
м. Ужгород

        Студентка першого курсу спеціальності 231 Соціальна робота кафедри соціальної педагогіки гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України Аліна Миколаївна Левченко прийняла участь у другому турі всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з соціальної роботи в Ужгородському національному університеті і отримала диплом третього ступеню, науковий керівник роботи кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри Ржевський Геннадій Миколайович.

    Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році» за №1364 від 10.10.2017 р. ДВНЗ «Ужгородський національний університет» визначено базовим вищим навчальним закладом освіти з проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності «Соціальна робота» (далі – Конкурс) серед студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації.
     Перша в Україні науково-практична конференція зі спеціальності «Соціальна робота» відбулася в Ужгороді. Всього на конкурс свої роботи подали 84 студенти з усієї України.

       Після скорпулезного відбору до Ужгородсього національного університету (УжНУ) прибуло зо два десятка студентів із 16 вищих навчальних закладів України.
     Студенти й викладачі з різних вишів України 24 квітня 2018 року зібралися у залі засідань Вченої ради УжНУ в рамках підсумкової науково-практичної конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Соціальна робота».
     Ця конференція є першою у своєму роді на теренах України й знаменно, що відбувається вона саме в Ужгородському університеті – вважається, що саме цей виш започаткував напрям соціальної роботи в Україні, кафедра соціальної роботи Ужгородського університету була обрана Міносвіти для проведення цієї конференції.
     

Ржевський Г.М.,
доцент кафедри соціальної педагогіки
та інформаційних технологій в освіті
гуманітарно-педагогічного факультету
НУБіП України
Вікторова Л.В.,
завідувач кафедри соціальної педагогіки
та інформаційних технологій в освіті
гуманітарно-педагогічного факультету
НУБіП України

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook