Студенти наукового гуртка кафедри "Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» призери Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

28 квітня 2018 року
Одеський державний аграрний університет

 26-27 квітня 2018 року cтуденти-гуртківці кафедри ветеринарно-санітарної експертизи, члени гуртка "Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» взяли участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 21 – Ветеринарна медицина та представили результати своїх досліджень зі спеціальності 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» в Одеському державному аграрному університеті. 


Фахова галузева конкурсна комісія з 21 осіб (13 представників Одеського державного аграрного університету та 8 представників інших закладів вищої освіти, наукових установ, підприємств) оцінювала представлені наукові роботи. Національний університет біоресурсів і природокористування України в цій галузевій конкурсній комісії представляв д. вет. н., професор, директор НДІ здоров’я тварин Засєкін Д. А., який був обраний головуючим на засіданнях конкурсу.
Всього на конкурс по спеціальності 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза було подано» вісім студентських наукових робіт, три з яких із факультету ветеринарної медицини НУБіП.
Студентка 1 року навчання ОС «Магістр» Васильєва М. В. (науковий керівник - д. вет. н., професор, завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Якубчак О. М.) доповідала за темою: «Використання генетично-модифікованих харчових продуктів і кормів».

 

Плагун А. Я., студентка 1 року навчання ОС «Магістр» (науковий керівник - д. вет. н., професор, завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Якубчак О. М.) мала блискучу доповідь: «Вплив препарату "Йодісконцентрат" на показники якості кролятини».

Наукову роботу «Визначення фальсифікації молока та молочних продуктів сучасними харчовими добавками» представляла Постоєнко Г. В., студентка 4 курсу ОС «Бакалавр» (науковий керівник - к. біол. н., доцент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Галабурда М. А.).

Завдяки вдалим виступам та чітким відповідям на запитання комісії, наші студенти здобули призові місця. Студентка Плагун А. Я. перемогла у конкурсі та виборола І місце, студентки Васильєва М. В. та Постоєнко Г. В. зайняли ІІ місця.


Успіх студентів-гуртківців кафедри сприяв тому, що університет виборов І загальнокомандне місце у конкурсі, тим самим підтвердив високий рівень підготовки студентів та своє чільне місце в авангарді вищої ветеринарної освіти України.

Галабурда Марія

доцент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook