Студентка 4-го курсу Анна Юхименко виборола трете місце на всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

27 квітня 2018 року

    Впродовж 24-26 квітня 2018 року Міністерство освіти і науки проводило в Харківському національному університеті радіоелектроніки підсумкову науково-практичну конференцію ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт ««Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». До другого туру вийшли кращі з робіт, які анонімно оцінювались незалежною експертизою. Комісія з оцінки робіт (далі Комісія»), що були відібрані до другого туру, складалася як з науково педагогічних працівників, так і представників менеджменту провідних компаній, що працюють в галузі автоматики та робототехніки таких як ОВЕН та Festa.
    У конкурсі брали участь разом як бакалаври так і магістри, що ускладнювала задачу молодшим за віком та фахом конкурсантам-бакалаврам. Проте студентка 4 курсу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» Анна Юхименко, для якої така конференція була дебютною, зуміла гідно представити свою роботу.

     Більшість представлених на секції «Мобільна робототехніка та мехатроніка» робіт була реалізована на обчислювально-апаратних платформах для лабораторних досліджень Arduino. Перевагою роботи, представленої студенткою кафедри автоматики та робототехнічних систем імені академіка І.І. Мартиненка (далі АРС), було використання промислового обладнання та орієнтація на прикладне застосування розробки.

    Комісією відзначена практична спрямованість, універсальність щодо можливої комплектації обладнання та неабиякі перспективи для подальшого застосування розробки, що і стало запорукою отримання призового місця в конкурсі.

    Вітаємо Анну Юхименко та її керівника доцента кафедри АРС Олексія Опришко з перемогою та побажаємо їм подальших успіхів.

Болбот І.М.,

заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook