Збірна НУБіП України чемпіони Голосіївського району з волейболу

24 квітня 2018 року

      23 квітня 2018 року в спортивному комплексі КНУ ім. Тараса Шевченка відбулася фінальна частина відкритого турніру з волейболу серед збірних команд професорсько-викладацького складу закладів вищої освіти, які розташовані на території Голосіївського району міста Києва. У фінальному двобої зустрілися дві найкращі збірні: НУБіП України і КНУ ім. Тараса Шевченка.

     Наша збірна команда у складі: капітана – Віталія Шмаргуна (завідувача кафедри соціальної роботи і психології), Анатолія Остапчука (декана факультету аграрного менеджменту), Володимира Калуги (кафедра історії і політології), Ігоря Дьогтєва (кафедра фізичного виховання), Миколи Вишневського (кафедра фізичного виховання), Сергія Вербицького (кафедра фізичного виховання), Володимира Шапошника (науково-організаційний відділ якості, стандартизації та метроології УЛЯБП АПК) та Віталія Коваленка (кафедра кормовиробництва, меліорації і метеорології) поступилася суперникам у першій партії з рахунком 22:25. Та це не засмутило наших гравців, а тільки додало запалу. У наступних двох партіях збірна НУБіП України була налаштована лише на позитивний результат, демонструючи чудову командну гру, високу спортивну майстерність та волю до перемоги. У підсумку – 2-1 (22:25, 25:22, 16:14) на нашу користь! Окрема подяка групі підтримки на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашою.

     Отже, збірна НУБіП України чемпіони відкритого турніру з волейболу серед збірних команд професорсько-викладацького складу закладів вищої освіти, які розташовані на території Голосіївського району міста Києва, а найкращим гравцем турніру визнано Віталія Шмаргуна.

Вітаємо чемпіонів та дякуємо за позитивні емоції подаровані під час гри глядачам!

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook