Мукачівський аграрний коледж гостинно приймав майбутніх вступників, їхніх батьків та гостей

24 квітня 2018 року

     Вже стало доброю традицією для ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» весною, коли все Мукачево потопає у цвіту сакури, запрошувати потенційних абітурієнтів на День відритих дверей.

     Так і цього року 20 квітня коледж гостинно відчинив свої двері для всіх бажаючих учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл міста, району та області відвідати коледж та познайомитись.
     В актовій залі, де було організовані виставкові стенди всіх відділень, зібралось більше сотні гостей. Дехто з учнів прийшов разом із батьками.

     Із вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу Юрій Садварі, який у своєму виступі наголосив на умовах, що створені для навчання та відпочинку студентів, перспективах для подальшого навчання у базовому університеті для здобуття ступеню «бакалавр» та «магістр». Та принагідно наголосив, що ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» – перший на Західній Україні серед коледжів ліцензував підготовку «бакалаврів» за спеціальністю «Садівництво та виноградарство». І тепер наші студенти мають можливість продовжувати навчання на денній формі, використовуючи дуальну освіту, здобувати улюблену професію у стінах нашого навчального закладу.

     Дуже цікавою для потенційних абітурієнтів була інформація з уст директора коледжу про можливість проходження практики за кордоном. Студенти, які проходили практику у м. Штудгард в Німеччині, вже не раз ділилися враженнями та досвідом із студентами агрономічного відділення та відділення ветеринарної медицини.
     Для гостей, силами студентів, які займаються в гуртках художньої самодіяльності коледжу, було дано невеликий концерт, який засвідчив, що для талановитої молоді у нашому навчальному закладі є можливість розвиватися в різних напрямках та організовувати свій відпочинок цікаво і з користю.

     Присутні з цікавістю слухали відповідального секретаря приймальної комісії Михайла Русина, який детально ознайомив із спеціальностями, з яких ведеться підготовка молодших спеціалістів, з умовами прийому та переліком документів, які необхідно подати для вступу. Всім присутнім було роздано буклети абітурієнта з необхідною та корисною інформацією.
     Та найбільшу цікавість у відвідувачів Дня відкритих дверей викликало знайомство з матеріальною базою коледжу. Абітурієнти відвідали навчальні аудиторії, комп’ютерні лабораторії, спортивну залу. Своє захоплення коледжем виявили учні загальноосвітніх шкіл при відвідуванні ветеринарної кініки, особливо їх вразив пташник, де вони, можливо, вперше побачили різні породи голубів та курей, фазанів, цесарок та австралійських страусів, фото з яким бажали зробити майже всі.

   Сподіваємось, що ці зустрічі допоможуть учням зробити правильний вибір професії, і вони невдовзі стануть студентами нашого навчального закладу.

Юрій Садварі,
директор коледжу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook