Голосіївська весна: «SHYNKA-NEWS» та детективні історії

18 квітня 2018 року

  Програма третього конкурсного дня тільки розпочалася, а весну вже захотіли викрасти. Та не хвилюйтесь, адже це була лише постановка механіко-технологічного факультету «Аліса та викрадена весна». І ось тут нас чекав сюрприз: про вокальний талант Максима Паламарчука,Дмитра П’ятецького, Сергія Виговського, Ярослава Михайловича та інших працівників і студентів МТФ усі добре знають, але їхнє перевтілення у Капелюшника, Володаря Часу, Ката, Короля Дивокраю було несподіваним і викликало бурю овацій у глядачів. Бездоганні костюми та прекрасно зіграні ролі інших персонажів, боротьба Білої і Червоної королеви та їхніх підопічних, виважено і професійно підібрані пісенні твори – все це допомогло Алісі, яку зіграла вікторія Гудим, врятувати весну і повернути її у наше Голосієво.

 
     Наступна програма також була детективною – факультет землевпорядкування представив на суд глядачів театральну постановку «Як Шерлок Холмс святкування 120-річчя НУБіП врятував». На сцені були і «Станіслав Миколайович», і «Сергій Миколайович», у залі підігрувала улюбленим студентам заступник декана факультету Наталія Василівна Мединська, за лаштунками хвилювалися представники студентського самоврядування факультету. І знову оптимістичне завершення – за версією землевпорядників, святкування врятоване! Хочеться лише зауважити, що прекрасні голоси землевпорядників-вокалістів (як от Богдан Любінецький,Аліна Конюшок) повинні би частіше звучати зі сцени НУБіП!
 
     А от студенти гуманітарно-педагогічного факультету на «Голосіївській весні» скористалися нагодою представити нову спеціальність, яка відкривається на факультеті з вересня, – журналістику. Телевізійний випуск «SHYNKA-NEWS» був багатим на ефектні постановчі хореографічні роботи, серед яких вибух емоцій викликав флеш-моб «Механізм» (у ньому взяло участь 65 студентів!), кожен вокальний номер супроводжувався різноманітними додатковими ефектами, творчий підхід до спільної справи підкреслювали авторські тексти. А ще гуманітарії змогли показати те, чого ще не було на сцені НУБіПу, – інструментальний номер на старовинних музичних інструментах – кувицях. Дебют у журналістиці, на думку журі, творчій команді вдався, тож коли на факультет прийдуть справжні майбутні журналісти, чекатимемо їх нового бачення такого роду програм.    
 
     Попереду – ще два конкурсні дні, виступи п’яти факультетів, успіхів і їм!
Ірина Майданюк
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook