Черкащина. Викладачі НУБіП провели Учнівську наукову школу для одинадцятикласників

23 квітня 2018 року

Минулого тижня відбувся візит делегації Національного університету біоресурсів і природокристування України на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашою у Верхняцький навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-ліцей" Христинівського району Черкаської області. На базі даного ліцею вперше розпочала роботу Учнівська наукова школа Христинівщини за участю представників Національного університету біоресурсів і природокористування України та Управління освіти Христинівського району.

На пленарному засіданні виступив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який презентував конкурентні переваги університету, розказав про важливість підготовки високоосвічених фахівців та зауважив що, саме за освіченими людьми - майбутнє держави.

Під час роботи Учнівської наукової школи, начальником відділу якості освіти, маркетингу на профорієнтаційної роботи Дмитром Мотринчуком було поширено роздаткові матеріали серед майбутніх абітурієнтів з інформацією про переваги навчання в університеті, умовами вступу та переліком спеціальностей.

Подальша робота заходу продовжувалась в секційних засіданнях. В секції Технічні науки університет представили:
- Ірина Ясенова, доцент кафедри компютерних наук з темою "Сучасні виклики та загрози в ІТ індустрії";


- Євгеній Антипов, ст.викладач кафедри теплоенергетики представив тему "Енергозбереження та використання відновлювальної енергетики в закладах";

В роботі секції Біологія взяли участь:
- Василь Гуменюк, ст. викладач кафедри лісівництва з темою "Лісова пірологія - наука про управління пожежами";


- Катерина Карабач, доцент кафедри грунтознавства та охорони грунтів ім.проф. М.К.Шикули з темою "Грунти як основа формування якісної продукції";

На секції Філологія доповідала Олена Бабенко, доцент кафедри романо-германських мов і перекладу з темою "From Sea to Sea: English-speakink Countries";

В роботі секції Економіка-фінанси перед учнями презентувала доповідь Ольга Файчук, ст. викладач кафедри фіскальної політики з темою "Фінансова грамотність - запорука добробуту сім'ї і економічного піднесення України".

Впродовж проведення даного заходу майбутні вступники виявляли інтерес та зацікавленість щодо спеціальностей які представлені в університеті, ставили багато запитань, адже саме в цей час абітурієнти обирають майбутню професію, яку мають бажання опанувати. Маємо надію, що отримана в ході проведення Учнівської наукової школи інформація стане їм у нагоді.

Дякуємо Христинівському районному відділу освіти в особі начальника Людмилі Марченко, директору Світлані Остапенко та усьому колективу Верхняцького НВК за можливіть взяти участь в роботі учнівської наукової школи та сподіваємося на довгострокову співпрацю.

 

Начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи
Дмитро Мотринчук


Робота учнівської наукової школи
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook