Студентки НУБіП України долучилися до встановлення рекорду України зі стрибків на скакалці

13 квітня 2018 року

     12 квітня 2018 року на НСК «Олімпійський» було проведено захід з метою – встановити рекорд України зі стрибків на скакалці. Одночасно, на одній локації, виконували стрибки зі скакалкою 1 тисяча 832 учасниці.

     «Проведенню заходу передували багато організаційних питань. Але приємно, що наші зусилля були не марними. Важливо, що захід зацікавив, як відомих спортсменок, так і небайдужих до спорту жінок. Це допомогло нам провести таку масштабну акцію та привернути увагу молоді до важливості активного та здорового способу життя» – зазначив заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба.

     В даній події брали участь студентки з різних університетів міста Києва, жінки-ветерани спорту, а також відомі спортсменки: Олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова та альпіністка Тетяна Яловчак.

     Приємно зазначити, що НУБіП України представляли понад 150 студенток. Наші спортсменки ділилися своїми переживаннями та емоціями. Більшість з них відчували відповідальність, напруженість та неабияку гордість за свою країну, місто, університет та раділи унікальній можливості бути учасником цього грандіозного заходу. Студентка економічного факультету, Оксана Федонюк, прокоментувала: «Я ніколи в житті не відчувала таких емоцій. Неймовірна гордість за свій університет. Я дякую всім учасникам і організаторам за можливість бути тут!».

     Організаторами заходу на якому було встановлено рекорд, стали Фонд волонтерів України, Міністерство освіти і науки України, Спортивна студентська спілка України та Федерація учнівського спорту.

Юлія Заєць,
студентка економічного факультету


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook