ПЛІДНА СПІВПРАЦЯ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК З РАДОЮ РОБОТОДАВЦІВ

12 квітня 2018 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12

У рамках підготовки висококваліфікованих фахівців на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК широко застосовуються різноманітні форми і види практичної підготовки, які дають можливість студентам за час навчання стати конкурентоспроможними на ринку праці.

Завдання виробничої практики є розширення, поглиблення та закріплення теоретичних знань, які студенти отримали під час вивчення циклу спеціальних теоретичних дисциплін та формування вмінь практичного застосування цих знань в умовах виробництва, набуття і вдосконалення професійної майстерності, ознайомлення безпосередньо в установі, організації, на підприємстві з виробничим процесом і технологічним циклом виробництва, а також збір фактичного матеріалу для виконання курсових проектів (робіт) та випускних робіт. Виробнича практика проводиться на підприємствах (організаціях, установах) на основі укладених угод.

За сприянням декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Ларисою Баль-Прилипко відбулась зустріч студентів спеціальності 181 «Харчові технології» із роботодавцями з компанією "Водний світ" (ТОВ «Аквафрост») та агроіндустріальним холдингом Миронівським Хлібопродуктом.

Компанія "Водний світ" орієнтована на забезпечення споживача якісними морепродуктами. Керівництво підприємства проводить політику підвищення якості продукції та послуг, що надаються, а також вдосконалення технологій, поліпшення якості продукції, що випускається і розширення ринків збуту. Їхні принципи: виробництво якісної продукції з урахуванням специфіки вітчизняного споживача; використання у виробництві тільки якісних, натуральних і екологічно чистих продуктів, застосування в ціновій політиці принципів доступності якісного продукту для різних верств населення, збільшення виробничих потужностей для максимального розширення лінійки продукції, що виробляється, постійне підвищення якості продукції з урахуванням потреб споживача, використання новітніх технологій у всіх сферах діяльності компанії.

Людмила Качур (HR-менеджер ТОВ «Аквафрост») та Крістіна Григоренко (менеджер МХП) розповіли студентам про свої компанії, які являються лідерами ринку України в категорії переробки м'ясо- та рибопродуктів, про особливості працевлаштування молоді, умови подання документів до компанії після закінчення навчального закладу, питання пошуку роботи, складання резюме, підготовки та поведінки на співбесіді.

 

У ході бесіди студенти були дуже зацікавленні у проходженні практики та умовами її проведення, адже компанії забезпечують практикантів безкоштовним житлом і харчуванням, компенсує витрати за медичний огляд, проїзд до місця проживання практики і з зворотному напрямку, надає безкоштовний трансфер до підприємств на період практики, доступ до сучасної online-платформи розвитку та електронної бібліотеки.

 

Після обговорення зі студентами були проведенні переговори з деканом Ларисою Баль-Прилипко, заступником декана Наталією Слободянюк та доцентом Наталією Голембовською де були погодженні питання про проходження практики та подальшу співпрацю з даними компаніями.

Сподіваємося, що студенти матимуть успіх у проходженні практики та майбутньому працевлаштуванні, будуть наполегливими, тому що наполегливість рухає людиною, її подальшою долею!

 

Наталія Голембовська
доцент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook