Профорієнтаційні заходи на Київщині

30 березня 2018 року

 

Непомітно пролетіли чудові шкільні роки. І сьогодні перед кожним одинадцятикласником стоїть питання «Ким бути?» Адже, професія – це дуже важлива частина життя людини, і чим вдаліше ти зробиш вибір, тим більше досягнеш бажаного на професійному шляху, тим більше відчуєш себе успішним і щасливим. Ще один з найважливіших принципів вибору професії: щоб вона тобі подобалася. Адже роботу, яку виконуєш із задоволенням, завжди робиш легко, не відчуваючи втоми, і не помічаєш часу, який на неї витрачено.

23 березня Хархан Леся студентка І курсу факультету захисту рослин, біотехнології та екології, завітала до стін рідної П’ятигірської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Київської області з метою проведення профорієнтаційної роботи.

У даному навчальному закладі в 11-тому класі навчається 12 учнів. Адміністрація, викладачі та учні зустріли її доброзичливо. Вона провела профорієнтаційну роботу для 11 класу, під час якої розповіла про історію Національного університету біоресурсів і природокористування України, наголосивши, що цього року ми будемо святкувати його 120-річчя, а також традиції і досягнення, докладно ознайомила учнів зі спеціальностями, які вони можуть отримати, закінчивши НУБіП. Розповіла про правила прийому абітурієнтів у 2018/2019 навчальному році та презентувала учням буклети. Запросила одинадцятикласників на день відкритих дверей, який відбудуться 11 квітня та ознайомила з програмою дня. Звернула увагу на те, що на базі університету проводяться підготовчі курси. На дошці оголошень повісила матеріал про правила прийому абітурієнтів у 2018/2019 навчальному році до НУБіП. Акцентовано увагу на тому, що в університеті велику увагу приділяють створенню комфортних умов для проживання та навчання. Звернула увагу майбутніх випускників на можливість проходження навчання за кордоном за програмою подвійних дипломів, про гуртки для розвитку особистості та реалізації творчих здібностей студентів. Учні зацікавились отриманою інформацією.
 
Леся Хархан, 
студентка факультету захисту рослин, 
біотехнологій та екології
Хвіст Вікторія,
 доцент кафедри історії і політології 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook