VII «ФЕСТИВАЛЬ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ – 2018»

4 квітня 2018 року

 Перший інформаційний лист

VII «ФЕСТИВАЛЬ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ – 2018»

присвячений 120-річчю НУБіП України

2-18 травня 2018 року

Підготовчий етап – квітень 2018 року

Керівникам діючих студентських наукових гуртків* НДІ технологій та якості продукції тваринництва у 2017-2018 н.р. (згідно наказу ректора № 914 від 29.09.2017 р.) забезпечити участь старост гуртків у ФЕСТИВАЛІ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ – 2018 та посприяти належній підготовці звітів за проведену роботу у 2017-2018 н.р.

Перелік студентських наукових гуртків

НДІ технологій та якості продукції тваринництва

1.         Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

1.1.    Гурток «Технологія риби і морепродуктів»

1.2.    Гурток «Технологія кормів для домашніх тварин»

1.3.    Гурток «Науково-дослідна робота студента»

1.4.    Гурток «Дослідження якості м’яса та м’ясних продуктів»

1.5.    Гурток «Актуальні проблеми стандартизації та управління якістю та безпечністю продукції та виробництва в АПК»

1.6.    Гурток «Інноваційні технології у харчовій промисловості»

2.         Факультет тваринництва та водних біоресурсів

2.1.    Гурток «Онтогенез сільськогосподарських тварин»

2.2.    Гурток «Технології виробництва яєць і м’яса птиці»

2.3.    Гурток «Годівля жуйних тварин»

2.4.    Гурток «Природна кормова база»

2.5.    Гурток «Розведення та селекція тварин»

2.6.    Гурток «Генетика тварин»

2.7.    Гурток «Біотехнологія відтворення тварин»

2.8.    Гурток «Генетичні ресурси тварин»

2.9.    Гурток «Коні навколо нас»

2.10. Гурток «Бджільництво»

2.11. Гурток «Іхтіологічний»

2.12. Гурток «Декоративних гідробіоресурсів»

2.13. Гурток « Гідробіологія»

2.14. Гурток «Рибництва»

2.15. Гурток «Планета тварин»

*У разі припинення роботи гуртка подати в НДЧ витяг з протоколу засідання кафедри про (тимчасове) припинення функціонування гуртка

І етап ФЕСТИВАЛЮ – 10 травня 2018 року

Презентація роботи гуртків для відбіркової комісії

Початок 09:00

Місце уточняються.

Регламент:

ü    доповіді старост наукових гуртків – до 7 хв.;

ü    обговорення виступу – до 3 хв.

Доповідь старости студентського наукового гуртка повинна включати:

ü    короткий опис наукового гуртка;

ü    звіт про діяльність гуртка за 2017-2018 н. р.;

ü    стратегія розвитку студентського наукового гуртка.

Під час заслуховування доповідей старост гуртків буде діяти

«Виставка досягнень студентської науки

НДІ технологій та якості продукції тваринництва».

Підготовка виставки – 08:30; Робота виставки – 09:00-13:00

Місце уточняються.

Керівникам гуртків забезпечити:

ü    наочну презентацію наукової роботи та її результати;

ü    стендові, публікаційні матеріали, нагороди, відзнаки;

ü    об’єкти та матеріали дослідження;

ü    цікаві експонати, продукти;

ü    супровід виставки студентами.

ІІ етап ФЕСТИВАЛЮ – 15 травня 2018 року

Фінал

Місце і час уточняються

Нагородження переможців – 18 травня 2018 року

Нагородження відбудеться в рамках святкування Дня Науки

Місце і час уточняються

    Щодо організаційних питань звертатися:

 

Для факультету тваринництва та водних біоресурсів:

+38(097) 690-65-88; +38(050) 629-45-51

e-mail: [email protected]

Адамчук Леонора

Для факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

+38 (068) 894 77 46

e-mail: [email protected]

Старкова Ельвіна

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій