Збірні НУБіП України з вільної боротьби та гирьового спорту вдало виступили на Всеукраїнських спортивних іграх

3 квітня 2018 року

      Минулих вихідних у місті Мелітополь пройшла фінальна частина Всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних закладів вищої освіти IІІ-IV рівнів акредитації. Збірна команда НУБіП України під керівництвом майстра спорту з важкої атлетики Григорія Берези вдало виступила на змаганнях з вільної боротьби і гирьового спорту.

  

     Отже, у вільній боротьбі наші студенти Захар Ляшук із механіко-технологічного факультету та Олег Маліневський з факультету конструювання і дизайну посіли відповідно перше та четверте місця. В загальнокомандному заліку збірна НУБіП України з вільної боротьби – четверта у рейтингу.

     У змаганнях з гирьового спорту маємо одне друге (Ірина Бакуліч, факультет тваринництва та водних біоресурсів), два третіх (Захар Ляшук, механіко-технологічний факультет; Андрій Загоруйко, агробіологічний факультет) та чотири четвертих місця (Олег Маліневський, факультет конструювання та дизайну; Василь Василюк, ННІ лісового і садово-паркового господарства; В’ячеслав Козиряцький, факультет конструювання та дизайну; Дмитро Мосійчук, агробіологічний факультет). Загалом, збірна команда НУБіП України з гирьового спорту посіла п’яте загальнокомандне місце.

Вітаємо наших спортсменів!

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook