Магістр Владислав Крижній – призер Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт

2 квітня 2018 року

     29-30 березня 2018 року в Одеському національному політехнічному університеті проходив другий етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», на якому НУБіП успішно представили магістри Владислав Крижній, Ольга Степанченко і Володимир Мартинов.

     Для участі галузева конкурсна комісія відібрала 109 робіт представників 39 вишів. У результаті дипломом ІІ ступеня відзначена робота «Алгоритмічна торгівля на фондових ринках» Владислава Крижнія (науковий керівник – завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі Надія Резнік). Журі відмітило високий науковий рівень, новизну та перспективність представленого дослідження, а також сміливий вибір сучасної тематики дослідження.

     Ольга Степанченко з роботою «Торгові стратегії на аграрному ринку» (науковий керівник – Надія Резнік) перемогла у номінації «За найкраще висвітлення актуальних проблем розвитку галузі», а Володимир Мартинов з роботою «Інтернет трейдинг на біржовому ринку» (науковий керівник – доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі Анна Кравченко) – у номінації «За оригінальність дослідження».

     Вітаємо магістрів-випускників та їх наукових керівників і бажаємо подальших наукових звершень.

Любов Панкратова,
доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook