Робота секції "Механізація тваринництва" ХVІІІ Міжнародній конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів

27 березня 2018 року
механіко-технологічний факультет

   27 березня 2018 року працювала секція "Механізація тваринництва" ХVІІІ Міжнародній конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів "Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування". 

На секції були заслухані доповіді завідувача кафедри механізації тваринництва,  к.т.н. Хмельовського В.С. "Стан та перспективи розвитку тваринництва в Україні",  "Огляд та аналіз сучасних технологій годівлі великої рогатої худоби", "Методика визначення оптимального поголів’я тварин на молочно-товарній фермі".  Доцент  Чос М.М. доповів про оцінку систем видалення, обробки, підготовки та використання підстилкового гною, про аналіз існуючих технологій і засобів механізації для видалення безпідстилкового гною, про негативні явища в контурі ланцюга конвеєрів типу КСГ, викликані порушенням правил монтажу.

 
 

Доцент Потапова С.Є. провела гляд та оцінку роботизованих систем для годівлі корів на молочнотоварних фермах, технологій та технічних засобів для первинної обробки яєць на птахофермах, використання роботизованих доїльних установок при утриманні корів на пасовищах. Асистент Сорокін В.М. окреслив напрямки розробки кормоприготувальних машин для малих ферм з застосуванням комбінованих технологічних рішень та провів аналіз структурних схем потокових технологічних ліній з приготування комбікормів на фермах. Асистент Радчук В.В. доповів про розробку пристрою для видачі комбікормів ВРХ, про аналіз відокремлюючих пристроїв кормороздавачів-змішувачів з само завантаженням. Про системи керування «розумна ферма» на прикладі тваринницької ферми для великої рогатої худоби слухали доцента Заболотько О.О.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook