Голосіївська весна 2018

23 березня 2018 року

 Цьогорічна весна в коледжі видалась багатою на навчальні, науково-пошукові, виховні та розважальні заходи. Так, в рамках проведення ХХХУІІ Міжнародного фестивалю художньої творчості «Голосіївська весна» 22 березня в нашому навчальному закладі відбувся його перший етап. В цей день студенти та працівники коледжу були сповнені очікуванням однієї із головних подій в культурно - просвітницькому житті закладу.

    

Із традиційними позивними розпочалась святкова феєрія талантів на сцені актової зали. Присутніх в залі зачарували своїм виконанням пісень Михайло Артюх, Анастасія Коваленко, Аліна Лозицька, Сніжана Батечко, Олександра Горобець, Тетяна Шута, Анна Юрченко, Олена Музиченко, Анжеліка Мусієнко, Аміна Кравченко.

     

З неймовірною насолодою глядачі спостерігали за виступами танцювального колективу «Ритм», який представив зворушливо-ніжний та екстравагантно-сучасний танці. Гучними оплесками публіка вітала постійного гумориста, студента –випускника Олександра Булаха. Хвилююча, патріотична композиція «Мить» у виконанні Анастасії Кушнірової, Ольги Пісковець та Максима Джантаєва нікого не залишила байдужими.

     

Н.Шаповал, заступник директора з виховної роботи

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook