Профорієнтаційна робота кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі: заохочуємо випускників м.Малин

21 березня 2018 року

     20 березня 2018 року в двох школах м. Малина Житомирської області здобувачем кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі факультету аграрного менеджменту Калиною Луцій була проведена робота з професійної орієнтації серед учнів-випускників 11 класів. Здобувач Луцій К.М. відвідала Малинський загальноосвітній навчально-виховний комплекс «Школа-ліцей №1 ім. Ніни Сосніної» І-ІІІ ступенів та Малинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №4.

     

     Випускникам була надана інформація про напрями навчання в НУБіП України, зокрема про факультет аграрного менеджменту, кафедру маркетингу та міжнародної торгівлі, а також кваліфікаційні вимоги до сучасних фахівців з маркетингу. Представник університету ознайомила учнів-випускників з особливостями спеціальності «Маркетинг» та можливостями працевлаштування після отримання вищої освіти НУБіПУ за даною спеціальністю. Від доповідача учні отримали знання про переваги навчання в нашому університеті серед інших ВНЗ, зокрема про зручне розміщення навчальних корпусів та гуртожитків в одному із самих прекрасних районів міста Києва, найвищу якість підготовки майбутніх фахівців, сучасні аудиторії, лабораторії та комп’ютерні класи, можливість проходження виробничої практики в країнах ЄС з метою закріплення теоретичних знань та накопичення виробничого досвіду, перспективи та можливості обраної професії на ринку праці та багато іншого.


   Учням були представлені інформативні презентації, оригінальні відеоролики про факультет аграрного менеджменту та кафедру маркетингу та міжнародної торгівлі, які знімали наші студенти-маркетологи про навчання в НУБІП. Кожному із учнів були вручені друковані буклети з контактною інформацією кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі. Також випускників двох шкіл було запрошено на День Відкритих дверей до НУБіП України, який відбудеться 29 березня.

Бажаємо успіхів всім учням-випускникам у здачі ЗНО та у правильному виборі університету та професії!

 
Ярослава Ларіна 
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook