Cтуденти Вільчинський Андрій та Босик Віталій призери Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати»

19 березня 2018 року

     Студенти кафедри електричних машин і експлуатації електрообладнання ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Вільчинський Андрій та Босик Віталій прийняли участь у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати», що відбувся 14-17 березня 2018 р. на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського

Цього року на конкурс було подано 115 студентських наукових роботи (174 автори), представлених студентами 21 ВНЗ України. Роботи традиційно приймались за трьома затвердженими науковими напрямками:

1. Використання нових технологій та матеріалів в електричних машинах та апаратах:

– нові технології, матеріали та обладнання в електромеханіці та електротехніці;

– інформаційні технології та інтелектуальні системи в електричних машинах та апаратах;

2. Теоретичні дослідження та проектування електричних машин та апаратів:

– проектування, конструювання та розрахунки електричних машин та апаратів;

– моделювання та оптимізація в електричних машинах та апаратах.

3. Експериментальні дослідження, випробування та експлуатація електричних машин та апаратів:

– лабораторне обладнання для дослідження електричних машин та апаратів;

– випробування та експлуатація електричних машин та апаратів;

– ефективність та надійність електричних машин та апаратів.

За результатами попереднього рецензування галузевою конкурсною комісією було визначено 44 кращих наукових роботи, авторів яких було запрошено на підсумкову науково-практичну конференцію, що була проведена 14-17 березня 2018 р. на базі кафедри електричних машин та апаратів Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у ІІ турі представляли дві роботи, які виконувались на кафедрі електричних машин і експлуатації електрообладнання:

1. «Заглибний асинхронний двигун з магнітною рідиною для біореакторів» – автор Вільчинський А.М., студент другого курсу магістратури дослідницької програми підготовки (науковий керівник д.т.н., проф. Заблодський М.М.);

2. «Розробка лінійного вібраційного пристрою для потреб сільськогосподарського виробництва» – автор Босик В.А., студент третього курсу (науковий керівник к.т.н., Сорокін Д.С.).


 

Призові місця розподілялись за результатами виступів на підсумковій науково-практичній конференції, дискусій серед учасників та незалежного оцінювання з боку членів галузевої комісії, до складу якої входили провідні фахівці України зі спеціальності «Електричні машини та апарати», у тому числі викладачі кафедри електричних машин і експлуатації електрообладнання НУБіП України - професор Заблодський М.М. та старший викладач Сорокін Д.С.


 

За підсумками двох днів виступів та обговорень студенти Вільчинський Андрій та Босик Віталій зайняли друге та третє призові місця відповідно з результатами 130,44 і 114,34 бали.

 

Вітаємо молодих науковців та їхніх керівників! Бажаємо подальших успіхів на науковій ниві!

 

Андрій Жильцов,

завідувач кафедри електричних машин

і  експлуатаці електрообладнання

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook