АКРЕДИТАЦІЙНА ЕКСПЕРТИЗА ТА ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА

22 березня 2018 року

IMG 1222Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №092-А від 29.01.2018 р. «Про проведення акредитаційної експертизи» у період з 14.03.2018 р. по 16.03.2018 р. доцент кафедри загальноінженерної підготовки Клендій Микола Богданович працював головою експертної комісії з вивчення організаційного, кадрового, навчального, методичного, інформаційного та матеріально-технічного забезпечення підготовки молодших спеціалістів спеціальності 5.10010201 «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва» у Снятинському коледжі Подільського аграрно-технічного університету.


Перевірка проводилася за такими напрямами:
-  достовірність інформації, поданої до Міністерства освіти і науки України навчальним закладом разом із заявою про акредитацію;
-  відповідність вимогам, установлених законодавством, щодо формування контингенту студентів інформаційного, кадрового, матеріально-технічного, навчально-методичного забезпечення спеціальності 5.10010201 «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва»;
-  відповідність освітньої діяльності державним вимогам щодо підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» кваліфікації «технік-механік сільськогосподарського виробництва».

IMG 1228В процесі проведення експертної оцінки комісія відвідала бази практик та інфраструктуру коледжу, провела зрізи знань та оцінила якість навчального процесу.

IMG 1208За результатами перевірки експертна комісія вважає можливим акредитувати підготовку молодших спеціалістів спеціальності 5.10010201 «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва» (галузь знань 1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва) уСнятинському коледжі Подільського ДАТУ з ліцензованим обсягом 50 осіб денної форми навчання та 25 осіб заочної форми навчання.

IMG 1212IMG 1215Крім участі в експертній комісії Микола Богданович провів і профорієнтаційну роботу. Він презентував ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» на зустрічі з випускниками Снятинського коледжу і ознайомив майбутніх абітурієнтів з перевагами навчання у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» та умовами вступу до вузу у 2018 році на різні спеціальності. Студентам випускних курсів була надана інформація про умови навчання, побут та проведення дозвілля. Присутнім роздано відповідні інформаційні матеріали.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook