Директорат: профорієнтаційна робота та якість підготовки фахівців ОС «Магістр»

21 березня 2018 року

IMG 4163Основними питаннями засідання директорату, який відбувся 19 березня 2018 р., були: планування діяльності інституту на поточний тиждень, проведення профорієнтаційної роботи, зокрема, щодо набору студентів на військову кафедру, а також забезпечення якості підготовки фахівців, особливо ОС «Магістр» і проведенні заходів, присвячених 120-річчю НУБіП України.

Особливу увагу директор Мирон Жибак звернув на висновки комісії НУБіП України, яка працювала в інституті 12-13 березня 2018 р.


 Було наголошено на проведенні глибокого аналізу зауважень комісії та усуненні виявлених недоліків. Заслухавши інформацію членів директорату з питань навчальної, профорієнтаційної, наукової та виховної діяльності, очільник інституту дав ряд доручень. Зокрема, заступнику директора з навчальної та навчально-методичної роботи  Степанії Білик взяти під особистий контроль підготовку до проведення Дня відкритих дверей в інституті, самоаналіз кафедр щодо забезпечення відповідності лабораторного фонду для якісного виконання лабораторних і практичних занять, бакалаврських та магістерських робіт.

IMG 4162

Деканам факультетів Любові Яремі та Ігорю Чвартацькому активізувати профорієнтаційну роботу, особливо щодо вступу студентів на кафедру військової підготовки. Завідувачу навчального відділу Галині Христенко провести аналіз зрізу знань, моніторинг проведення відкритих занять.  Завідувачу відділу гуманітарної освіти, виховання і студентських справ Володимиру Зайчуку продовжувати організаційні заходи щодо підготовки до Міжнародного фестивалю «Голосіївська весна – 2018». Завдання фінансово-господарського плану отримали заступник директора з  навчально-науково-виробничих питань  розвитку та адміністративно-господарської діяльності Петро Матвіїшин та головний бухгалтер Дарія Мигдаль

Директорат розглянув ряд інших питань життєдіяльності інституту.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook