Доцент Бешун О.А. провів низку заходів з профорієнтації у 5-ти ЗОШ І-ІІІ ступенів Голосіївського району міста Києва

20 березня 2018 року
Загальноосвітні школи №286, №132, №220, №227 та №260 міста Києва

При виборі ЗВО для навчання не останню роль відіграє і зручність його географічного розташування, тому в якості обєктів профорієнтаційної роботи доцентом Бешуном О.А. було обрано ряд шкіл міста Києва, розташованих неподалік НУБіП України.

Так 13 і 20 березня 2018 р. доцент Бешун О.А.  провів низку профорієнтаційних заходів у  ЗОШ І-ІІІ ступенів №286, №132 (мікрорайон "Теремки І") і №220, №227 та №260 (мікрорайон "Теремки ІІ") Голосіївського району міста Києва.

В школах №260 і 286 доцент Бешун О.А. спочатку ознайомив учнів із загальною інформацією про наш університет, його місце розташування, офіційний сайт, адресу приймальної комісії, умовами вступу до НУБіП і його рейтингами. Після чого роздав запрошення для участі в олімпіаді і дні відкритих дверей, загостривши увагу майбутніх абітурієтів на перевагах навчання в нашому ЗВО в порівнянні з іншими навчальними закладами та на основних пріорітетах, окреслених в програмі розвитку "Голосіївська ініциатива -2020".

Потім зосередився більш детально на інформації про механіко-технологічний факультет та факультет конструювання та дизайну. Було продемонстровано також відео «Профорієнтація МТФ устами студентів», в якому студенти розповіли про переваги навчання на механіко-технологічного факультеті, а також роздані проспекти-запрошення з детальною інформацією про інженерні факультети.

Поза увагою учнів не залишилися звісно й питання можливості реалізації фізкультурно-спортивних і творчих вподобань студентів в нашому виші, а також додаткових можливостей, які створює навчання в столиці загалом і зокрема в Голосіївському районі.

Надана інформація зацікавила учнів. Вони задали низку запитань, які зокрема стосувалися гарантій працевлаштування по закінченню навчання в університеті, розміру стипендії, кількісних показників державного замовлення за окремими спеціальностями, матеріально-технічного забезпечення та інших аспектів вступу та навчання.

В школах №132, №220 і №227 директори дозволили лише залишити друковану інформацію, яку вони пообіцяли передали класним керівникам 10 та 11 класів. Зокрема було передано проспекти про механіко-технологічний факультет, факультет конструювання та дизайну та вцілому про НУБіП України. Також було передано оголошення про проведення олімпіади з предметів та дня відкритих дверей 29 березня 2018 року.

Вцілому заходи пройшли у дружній обстановці. Зацікавленість учнів і жваве обговорення вселяє впевненість, що і декілька випускників ЗОШ мікрорайонів "Теремки І" і "Теремки ІІ" Голосіївського району міста Києва оберуть НУБіП України для навчання.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook