Профорієнтаційна робота кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі: заохочуємо студентів ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів»

20 березня 2018 року

     20 березня 2018 року викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі з метою залучення студентів коледжів та технікумів до вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України відвідали ВП НУБіП України «Боярський коледж екології та природних ресурсів». Викладачі розповіли студентам про можливість вступу до базового навчального закладу – Національного університету біоресурсів і природокористування України.


     

     Слухачами інформації були студенти випускного курсу наступних спеціальностей: маркетингова діяльність (7 чол.) та оціночна діяльність (9 чол.), а також студенти 2 курсу даних спеціальностей.

  
     

     Викладачами було продемонстровано презентацію та відео-ролик про факультет аграрного менеджменту та спеціальність маркетинг, детально розповіли про структуру факультету, міжнародні навчальні програми та програми практичного навчання на факультеті та університеті, можливість вступу на основі диплома молодшого спеціаліста на денну та заочну форми навчання. Викладачі також звернули увагу на переваги навчання на військовій кафедрі не лише для юнаків, а й для дівчат, зручне розташування навчальних корпусів та студентських гуртожитків. Також вказано про переваги спеціальності «маркетинг», її сьогоднішню затребуваність на ринку праці, де і ким зможуть працювати випускники, а також вказано іншу не менш цікаву інформацію для майбутніх вступників. Потенційним вступникам також роздано буклети про кафедру маркетингу та міжнародної торгівлі, роздатковий матеріал про університет та факультет. Представники НУБіП України поспілкувалися з працівниками та директором коледжу, кандидатом технічних наук, доцентом Кропивком Сергієм Володимировичем, подарували студентам та викладачам наукову та методичну літературу, авторами якої є викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.

  

     

     У результаті проведеної роботи було досягнуто домовленості, що викладачами кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі в кінці квітня 2018 року для студентів коледжу будуть проведені лекції з маркетингових дисциплін. Студентів коледжу також було запрошено на День Відкритих дверей до НУБіП України, який відбудеться 29 березня.

Руслан Буряк 
професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook