Перший захист дипломних робіт на кафедрі у цьому році

14 березня 2018 року

   Сьогодні відбувся захист випускних магістерських робіт студентів-заочників на кафедрі технологій та дизайну виробів з деревини. До захисту дипломних робіт було допущено 11 студентів ННІ ЛіСПГ, які успішно виконали навчальний план.

   На розгляд екзаменаційної комісії представлено роботи, присвячені актуальним практичним виробничим задачам. Дослідження магістрантів охопили такі тематики, як обґрунтування вибору способу та устаткування сушіння пилопродукції, пропозиції щодо покращення віконних конструкцій, доцільність використання низькоякісної деревини сосни звичайної, контроль якості фанери, оцінка якості лакофарбових матеріалів, вдосконалення технології виготовлення меблевих виробів.

     

 

 

   Комісією в ході обговорення підтверджено, що теми є актуальними, озвучені результати досліджень мають практичну цінність для підприємств і можуть бути рекомендовані до впровадження у виробництво. Також відмічено у багатьох роботах значну експериментальну базу.

   В результаті розгляду усіх дипломних робіт екзаменаційна комісія оцінила роботи 3 студентів на «відмінно», 6 – на «добре» і дві роботи на «задовільно». Всім студентам, що захистилися, було присвоєно освітній ступінь «Магістр» з деревообробних та меблевих технологій.

   Вітаємо студентів з успішним захистом дипломних робіт та бажаємо плідної професійної діяльності та успіхів на професійній ниві!!!

 

О. Горбачова,
секретар ЕК, ст. викладач кафедри ТтаДВД

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook