Навчальний корпус факультету зустрів студентів та викладачів дивовижними малюнками

13 березня 2018 року

Вже другий рік поспіль студентська організація за підтримки деканату факультету ветеринарної медицини організовує виставку-конкурс студентських робіт образотворчого мистецтва, яку присвячує святу весни та жіночності – 8 Березня. Ось і цього року 12 березня після вимушених канікулів вестибюль 12 навчального корпусу святково зустрічав студентів та викладачів. Тут розмістились неймовірно красиві роботи наших студентів.

Кожний бажаючий міг насолодитися талантом наших художників та проголосувати за роботу, яка йому найбільше сподобалась.

Також у цей день кожен з гостей та чарівні наші жінки-викладачі отримали  чудовий подарунок у вигляді квіточки з цукеркою, зробленої з любов'ю організаторами заходу. За підрахунками організаторів участь у голосуванні прийняло 492 гостей. Ознайомитися з експонатами виставки також могли колеги-лікарі ветеринарної медицини, які приїхали на підвищення кваліфікації.

Ну і, звичайно, все дійство супроводжувалося приємною музикою, яка підтримувала настрій та енергетику свята. Переможці визначені та будуть нагородженні на березневому засіданні вченої ради факультету ветеринарної медицини. Витримаєм інтригу, тож слідкуйте за повідомленнями на сайті факультету. Вітаємо всіх дівчат та жінок зі святом Весни.
Заступник декана Сергій Деркач
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook