Введено в дію «Правила призначення академічних стипендій в НУБіП України» зі змінами, запропонованими студентською організацією університету

7 березня 2018 року

 До уваги студентів!

Наказом ректора університету від 3 березня 2018 року № 198 введено в дію «Правила призначення академічних стипендій у Національному університеті біоресурсів і природокористування України».

     Внесення змін до переліку основних досягнень студентів у науковій, науково-технічній діяльності, громадському житті, творчій та спортивній діяльності, що враховуються для розрахунку додаткових балів при формуванні рейтингу успішності зініціювала студентська організація університету.
     Після активного обговорення зміни внесені до блоків: участь у діяльності органів студентського самоврядування й соціальна робота, навчально-наукова робота й спортивно-масова робота та військово-патріотичне виховання.

     Звертаємо вашу увагу на новий блок «Профорієнтаційна робота», який дає можливість набирати додаткові бали за залучення абітурієнтів до участі в олімпіаді, яка буде проводитись в період до квітня 2018 року, слухачів підготовчих курсів університету та абітурієнтів до вступу на бакалаврат і магістратуру НУБіП України.

     Додаткові бали в кінці семестру формують рейтинг успішності кожного студента, складаючи 10% рейтингу за його активністю в університетському житті.

Лариса Кліх

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook