ЗЙОМКИ ФІЛЬМУ «ЧЕРВОНИЙ. БЕЗ ЛІНІЇ ФРОНТУ»

6 березня 2018 року

      Неймовірною подією для Бережан стали зйомки фільму «Червоний. Без лінії фронту». На чотири дні центр міста поринув у 1935 рік. Ретро автомобілі, коні, запряжені в брички та сани, старовинні вивіски польською мовою, а ще люди, яких можна побачити «по-телевізору» – режисери та актори.

     Акторами масових сцен виступали самі бережанці, серед них були і викладачі нашого коледжу (Кізан Р.Я., Кізима І.В., Матвіїв І.В., Синовець М.С., Жовнич П.В.), і студенти (Лехняк Н., Шкляр В., Гнатів О.).
Не можливо ні словами, ні фото, ні відео передати тих емоцій, які вирували на знімальному майданчику. Не зважаючи на лютий мороз, усі учасники зйомок залишалися у відмінному настрої.
     У перерві між сценами, на невеличку екскурсію у наш коледж завітали Максим Панченко «Дорош» та Андрій Мельник «Мирон»- кращі друзі «Червоного».
     Актори розповіли про себе і своїх героїв. Із захопленням вони оцінили кабінет циклової комісії гуманітарних дисциплін, який «наче музей». На запитання «Чи не хотіли б ви познайомитися з директором?» враз відповіли: «Ні, страшно...». Та були приємно вражені, коли побачили директора – молоду, красиву жінку. Кілька фото на пам'ять – яскраві спогади на все життя!
 
Викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін
Кізан Роксолана

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook