Дізнаємося про підсумки роботи національної молочної галузі та ключові напрямки її розвитку на ХІ Міжнародному молочному конгресі

6 березня 2018 року
Київекспоплаза

6-7 березня 2018 у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (павильон № 1, м. Київ, вул. Салютна 2-Б) відбувається XI Межнародний молочний конгрес — ключова подія молочної галузі України.

Учасникам було представлено три тематичні секції, які відбувалися паралельно. Перша секція «Аналітика та законодавство» присвячена інструментам, потрібним для сталого розвитку вітчизняного молочного бізнесу та супроводжувалася низкою круглих столів – про кооперацію, про перехід на європейські стандарти якості молока та рецепти успіху від українських молочарів.

У секції «Технологія виробництва молока та управління фермою» доповідали про сучасну молочну ферму та на що варто орієнтуватися українським виробникам, про молочну продуктивність та відтворення, правильну відгодівлю бичків.

Третя сесія «Ветеринарія» стала однією із найбільш популярних, оскільки висвітлювала питання того, як поставляти на переробку лише якісне молоко. Доповідачі розповіли про упровадження на МТФ господарств АВМ вимог системи HACCP для контролю операторів ринку та важливість лабораторії АВМ контролю якості молока та маститів.

Слід зазначити, що на XІ Міжнародному молочному конгресі доповідають найкращі фахівці молочної галузі.

Головні організатори події: Асоціація виробників молока (АВМ), Всеукраїнська аграрна рада (ВАР) та агроконсалтингова компанія Dykun.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook