Декан Лариса Баль-Прилипко про якість підготовки фахівців з харчових технологій і те, як зберігати заморожені продукти в ефірі каналу 1+1 (ВІДЕО)

6 березня 2018 року

Не секрет, що свіжі продукти містять величезну кількість корисних речовин і вітамінів. В добавок свіжі продукти смачні. Тому дуже важливо при збереженні продуктів зберегти їх корисні і смакові якості. Для зберігання продуктів використовую таку процедуру як заморожування продуктів. Заморожування - кращий спосіб зберігання продуктів харчування. Про користь цих продуктів, способи заморожування експерт у студії Сніданок з 1+1 постійний експерт, професор, доктор технічних наук, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко.

Також Лариса Вацлавівна розкаже, як краще розморожувати продукти. Розморожування ж продуктів рекомендується заморожувати продукти порційно, щоб усунути потребу їх повторного заморожування. Проте, якщо все ж так сталося що по тій чи іншій причині продукт розморозився, то варто знати наступні поради. Якщо продукт розморожувався у холодильнику, можете заморозити його повторно, але якість при цьому дещо втратиться. Краще приготувати продукт, і заморозити уже готову страву. Не варто заморожувати ще раз продукти, які знаходились поза холодильником протягом часу, що перевищує 2 години.

 

Дивіться відео і отримуйте позитив та корисну інформацію, гарного сніданку!

Владислав Сухенко,
завідувач кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook