ДОПОМОГА АТО – ЦЕ СВЯТА СПРАВА

5 березня 2018 року
80-та окрема десантно-штурмова бригада

Сучасний світ дивує своєю жорстокістю та невмінням вирішувати конфлікти мирним шляхом. Вже четвертий рік на Сході тривають бойові дії. Українським солдатам катастрофічно не вистачає приладів для того, аби захищатися від нападів російського агресора. Особливо важко працювати в умовах лютих морозів і снігових заметілей. Як люди, які стримують лінію розмежування бойових дій, виживають серед поля й в окопах?

Оскільки державна підтримка не надає достатньої кількості техніки, знаряддя та ресурсів, допомога воякам перейшла на плечі волонтерів і небайдужих. Статистика доводить, що щорічно кожен громадянин нашої країни надсилає до державної скарбниці майже 1500 грн. Ці кошти надходять з податків та власної ініціативи населення. Зрозуміло, що така підтримка значно покращує умови героїчної праці солдат на Сході.

Милосердя та бажання пришвидшити процес здобуття повної незалежності України народилися і в серцях студентів четвертого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК нашого університету. Вихованці факультету вирішили долучитися до доброї справи на благо нашої держави. Разом вони зібрали чималу суму коштів та закупили обігрівачі і харчові продукти. П’ять одиниць такого приладдя та 30 кілограм харчових продуктів було надіслано солдатам 80-ої повітрянодесантної бригади, що саме перебувають на території проведення АТО.

Після отримання такої допомоги військові зателефонували студентам і з великою вдячністю запевнили їх, що така підтримка – неоціненна. У телефонній розмові вони зазначили: «Ми не очікували таких морозів цієї зими. Уже зараз розуміємо, що окопи важко обігріти за допомогою звичайного вогню чи так званих «буржуйок». Саме допомога студентів НУБіПу забезпечить нам тепло, та бодай мінімальний комфорт. Дуже приємно, що студенти настільки щиро піклуються про нас. Спасибі Вам!». На завершення воїни пообіцяли прислати факультету прапор бригади з підписами солдат бригади.

В свою чергу хочемо подякувати тим, хто захищає нас та нашу країну від нападів. Ми щиро віримо у перемогу та врегулювання конфлікту на Донбасі!

Слава Україні! ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

Володимир Василів

доцент кафедри процесів і

обладнання переробки продукції АПК

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook