Студенти ОС "Магістр" 2-го року навчання за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"

3 березня 2018 року

 

Студенти ОС "Магістр" 2-го року навчання за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" у вівторок 6.03 на 1-2 парі мають опрацювати самостійно 5 тему, а у середу 7.03 - 6 тему з дисципліни "Державний ветеринарно-санітарний нагляд і контроль"

 

Тема 5. Державний контроль дотримання вимог щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках

Тема 6. Державний контроль дотримання вимог щодо простежуваності у харчовому ланцюзі. Контроль знань

Запитання до тем.

1.Які переваги для потужностей операторів ринку харчових продуктів (ХП) запровадження процедур, заснованих на принципах НАССР?
2. Покроковий механізм упровадження програм-передумов.
3. З якими процесами пов'язана процедура "Специфікації"?
4. Опишіть процедуру вхідного контролю на потужності, де Ви були на виробничій практиці.
5. Які процедури потрібно запровадити операторам ринку харчових продуктів відповідно до нового харчового законодавства?
6. Опишіть схему системи простежуваності.
7. Охарактеризуйте зв'язок простежуваності з іншими програмами системи менеджменту безпечності ХП.
8. Наведіть конкретні приклади простежуваності ХП потужностей, де Ви проходили практику або в інший спосіб, зокрема, тих ХП, які Ви споживаєте.
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook