Визначились переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія тварин»

3 березня 2018 року

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України №1572 від 06.12.2017 р. та наказу ректора НУБіП України №1292 від 15.12.2017 р. 1-го березня 2018 року на факультеті ветеринарної медицини був проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин»). Робочий оргкомітет очолив декан факультету Микола Цвіліховський. Згідно його розпорядження в оргкомітет включені: заступники декана факультету Василь Бенедиктович Данілов, Сергій Степанович Деркач, Юрій Васильович Жук, професор кафедри біохімії і фізіології ім. акад. М.Ф. Гулого Лілія Григорівна Калачнюк, доцент цієї ж кафедри Дмитро Іванович Криворучко, доценти кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Микола Михайлович Стегней, Жанна Георгіївна Стегней, доцент кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Марія Василівна Мельник, доцент кафедри розведення та генетики тварин ім. М.А. Кравченка Світлана Олексіївна Костенко, доцент кафедри біології Інна Миколаївна Курбатова, які розробили тестові завдання для учасників олімпіади, до яких входили питання з зоології, генетики, мікробіології, анатомії, гістології, цитології і ембріології, біохімії і фізіології тварин.

Декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський зачитав накази Міністерства освіти і науки України та ректора НУБіП України щодо проведення таких олімпіад, привітав учасників І етапу і побажав їм перемоги.


Заступник голови робочого оргкомітету Василь Данілов акцентував на організаційних питаннях виконання студентської роботи.

  

Участь у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин») прийняли 58 студентів 2 курсу факультету ветеринарної медицини освітнього ступеня «Бакалавр», які протягом однієї години давали відповіді на поставлені завдання.
 
За результатами проведеної предметної олімпіади визначені переможці:
1 місце – Донченко Анна Андріївна
2 місце – Кравець Марія Олександрівна
3 місце – Сардаєва Софія Олександрівна

Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин») і бажаємо гідно представити факультет ветеринарної медицини НУБіП України у ІІ етапі олімпіади, який відбудеться 18–20 квітня 2018 року у Миколаївському національному аграрному університеті.

Василь Данілов,
заступник декана факультету
ветеринарної медицини


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook