І етап Всеукраїнської олімпіади з правознавства 2017-2018 н.р. з блоку цивільно-господарських дисциплін пройдено!

2 березня 2018, 13:52

     Як відомо, Олімпійські ігри, олімпіади були засновані на честь богів Олімпу – міфічних покровителів і палких шанувальників спортивної звитяги. Але є на Олімпі і особа, непричетна до спорту, проте неабияк пов’язана зі змаганнями в мистецтві досягнення справедливості, тож чому б не повправлятись у цьому благородному змаганні, вирішили на юридичному факультеті НУБіП України. Не була і осторонь кафедра цивільного та господарського права, тому на підставі відповідних наказів МОН України і Ректора НУБіП України вирішили провести відбіркові тури одразу з трьох всеукраїнськиї олімпіад юридичного профілю.


    Справа в тім, що невдовзі мають відбутися олімпіади у вишах України з двох окремих юридичних дисциплін – кримінального права і міжнародного права, а також одна міждисциплінарна олімпіада з усіх правових галузей. А це відповідно дає студенту вибір – готуватись виключно за одним напрямом, або розвивати юридичні навички широкого профілю, і для кожного знайшлось поле застосування своїх талантів.


     Таким чином, 23 лютого на юридичному факультеті відбулись відбіркові тури олімпіад зі спеціальностей: 

   кримінальне право - голова комісії з підбиття підсумків старший викладач кафедри адміністративного та фінансового права Ковальова С.С., переможці – Білик Ірина; Франчук Вікторія; Скляр Яна.
    міжнародне право – голова комісії з підбиття підсумків завідувач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства д.ю.н., професор Ладиченко В.В.,
     переможці - Павленко Дмитро; Кучер Владислав; Соболєва Катерина.
     Право (усі галузі) – голова комісії завідувач кафедри цивільного та господарського права д.ю.н., доцент Піддубний О.Ю.,
     переможці - Сахно Богдана; Ткачук Сніжана; Мазій Віталій.


   Таким чином, юридична «олімпійська збірна» НУБіП України сформована і невдовзі роз’їдеться по змаганням, а ми щиро вболіватимемо за наших представників, та чекатимемо їх повернення з переомогою.

Олексій Піддубний
завідувач кафедри цивільного та господарського права


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook