До уваги студентів, викладачів та всього колективу факультету аграрного менеджменту!

2 березня 2018 року
НУБіП України

Беручи до уваги рішення кризового Комітету при Міненерговугілля, Міністерство освіти і науки України рекомендувало всім закладам вищої освіти та всім іншим закладам освіти, що знаходяться в сфері управління місцевих органів самоврядування, призупинити роботу з 2 до 7 березня включно. З відповідним листом можна ознайомитись за посиланням.

Відповідно до цього, на період з З по 11 березня 2018 року включно, наказом №184 Ректора НУБіП України від 02 березня 2018 р. наказано перевести денну форму навчання студентів, аспірантів та докторантів, слухачів курсів підвищення кваліфікації на дистанційну форму та інформувати науково-педагогічних працівників щодо організації методичної роботи та умов діяльності кафедр.

Організацію та контроль за проведенням занять покласти на завідуючих кафедрами з їх щоденним інформуванням у навчальний відділ університету та деканат факультету аграрного менеджменту.

Заняття проводити відповідно до робочих навчальних планів та розкладу занять у формі дистанційних занять з використанням e-learn.

З наказом можна ознайомитись нижче:


 Адміністрація деканату факультету аграрного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook