Першокурсники спеціальності «Туризм» навчаються екскурсійній справі

28 лютого 2018 року

 

 

   Освітня програма за спеціальністю «Туризм», відкрита в НУБіП України два роки тому кафедрою аграрного консалтингу і туризму, стає сьогодні однією із популярних в Україні.

     Люди завжди любили подорожі. Але стрімкий розвиток туризму за останні 50 років, дозволив визначити його як феномен ХХ століття і високо розвинуту індустрію. Кожний 15-й працівник в світі – зайнятий у сфері туристського бізнесу. У 1975 році була створена Всесвітня туристська організація (ВТО), а Україна стала членом ВТО з вересня 1999 року.

     Пройшло зовсім мало часу, а ми вже маємо значні успіх і у розвитку туризму в Україні з її неоціненним природно-історичним потенціалом. Бачимо як стрімко розвивається сільський зелений туризм з його чарівними куточками відпочинку від Карпат до Чорного моря з агрооселями, що гостинно запрошують відпочиваючих надаючи їм широкий спектр сервісу і послуг. 
     Все це приваблює в Україну туристів із різних країн світу, популяризуючи її як країну-сад, найзеленішу і найсмачнішу в світі.

     Наші студенти, які опановують мистецтво туристичної діяльності, почали розробляти свої перші екскурсії. І розпочали, звісно, з рідного університету. Зокрема, по його музею анатомії тварин кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка. Спочатку студенти самі його відвідали, а далі – зробили свої екскурсії-презентації. Таким чином, ми не тільки опановуємо нові знання і набуваємо першого практичного досвіду, а й готуємося зустрічати гостей, які зберуться на святкування 120-річчя НУБіП.

Тетяна Кальна-Дубінюк,
завідувач кафедри аграрного

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook