Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД провела І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Менеджменту зовнішньоекономічної діяльності»

26 лютого 2018 року
21 лютого 2018 року кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності на виконання розпорядження декана факультету аграрного менеджменту №654 провела І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Менеджменту зовнішньоекономічної діяльності». У заході взяли участь 55 студентів ОС «Бакалавр» (4 курс спеціальності «Менеджмент») та ОС «Магістр» (1 рік навчання спеціальності «Менеджмент ЗЕД»), які продемонстрували членам оргкомітету олімпіади вміння вирішувати теоретичні і практичні завдання з менеджменту ЗЕД. До складу оргкомітету увійшли: голова оргкомітету – Галушко В.П., д.е.н., проф, завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД, члени оргкомітету – Діброва Л.В., к.е.н., доц; Файчук О.М., к.е.н., доц., Кузьменко С.В., к.е.н., доцент та секретар оргкомітету – Сарабай Н.С., лаборант кафедри.
 
За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади оргкомітет визначив наступних переможців:
-        серед студентів ОС «Бакалавр»:
1 місце – Рябцун Георгій,
2 місце – Грох Василь,
3 місце – Рябченко Альона та Камінський Владислав
-        серед студентів ОС «Магістр»:
1 місце - Панасюк Іванна,
2 місце – Середа Катерина,
3 місце – Іванчикова Наталія
ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Менеджменту зовнішньоекономічної діяльності» буде проходити 27-28 березня 2018 р. на базі Київського національного торговельно-економічного університету. За підсумками І етапу олімпіади, НУБіП України у КНТЕУ будуть представляти: Рябцун Георгій та Грох Василь (ОС «Бакалавр»), а також Панасюк Іванна та Середа Катерина ( ОС «Магістр»).
 
Побажаємо перемоги нашим студентам, адже, як показує досвід, ми вміємо перемагати! Нагадаємо, що минулого року саме студентка магістратури НУБіП України факультету аграрного менеджменту Тетяна Липницька стала переможницею ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Менеджменту зовнішньоекономічної діяльності». 
к.е.н., доцент Олександр Файчук
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook